onsdag 8. juni 2016

Glassrens

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.

Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Her finner du fine produkter som gjør jobben med å rense glass mye enklere, raskere og mer morsom. Glem tilsotede ovnsdører! Bruk Plumbo Rengjøring Universal Pluss for å rengjøre komfyrtopper, glass, vinduer og andre blanke og harde overflater!


Les mer og finn din butikk her! Nettbutikk ovn, pipe peis, peisutstyr. Ferdigblandet glassrens klar til bruk for rengjøring av alle glatte glassoverflater.


Trekkes stripefritt og forbedrer glidevirkningen til rengjøringskluten.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Likevel hevder hun at glassrens nok er det tryggeste valget. Fra bransjehold hevdes det at glassrens som skummer løser opp soten og på den måten lar deg gjerne soten mer skånsomt enn ved å bruke aske og avispapir som kan gi riper i glasset. Velger du en glassrens som skal brukes på bilrutene dine, vil du få et skinnende resultat uten striper og skjolder.


Forskjellen på glassrens til bil kontra glassrens til hus, er at glassrens til bil inneholder kjemikalier som fjerne all skitten du samler opp på veien. Dette er et kvalitetsprodukt fra Helmin`s eget merke alfa omega. Glassrens på sprayflaske.


Fjerner sot og fett på en effektiv og skånsom måte. Ved vanskelige flekker anbefaler vi at produktet har noe virketid før produktet tørkes bort. Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Jøtul glassrens løser raskt og effektivt opp fastbrent sot fra glassdører i ovn og peis. Alkalisk middel til rengjøring av glass, speil, vinduer og andre harde overflater. Produktet er klart til bruk.


En unik skumspray som både avfetter og rengjør. Kan også brukes til rengjøring av innredningsdetaljer.

Den legger igjen en skummende væske som enkelt tørkes av med en 3M mikrofiberklut. Din totalleverandør innen varme. Vår erfaring, din trygghet. Vi vektlegger servicegra kvalitet, leveringsdyktighet og videreutvikling av vårt sortiment. Klikk for større bilde.


LOGG INN FOR Å HANDLE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg