mandag 20. juni 2016

Matboks for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Kjøp matboks hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Vår bestselger til skolestart. Hold maten kjølig hele dagen!


Mepal tilbyr et stort utvalg i praktiske kvalitetsmatbokser til voksne.

Matboks til voksne - store, gode og solide matbokser i metall. Her finner du romslige matbokser med plass til mye mat. Derfor lurer jeg på hvilken matboks som er den beste? Har søkt etter tester på nett, men alle er forbeholdt barn. Så hvilken er best for oss voksne ? Finnes det noe som holder på kulda?


Jeg liker både ost og yoghurt, men ikke romtemperert. Og finnes det noe med luftehull, sånn at jeg kan ha varm mat, uten at det blir vått?

Gode matbokser holder maten fersk. For mange barn (og voksne ) er matpakken selve høydepunktet i hverdagen. Hva har mamma eller pappa puttet oppi matboksen idag tro? Noen er nette og små og passer best for barnehagebarn, mens andre er større og har flere muligheter for å adskille maten. God matboks for små hender.


Plass til to brødskiver uten den lille snack-boksen. Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks , til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj. Mange gode tips til matpakker uten brød! KitchenTime har et bredt utbud av matbokser av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


Stort utbu bra priser og fri frakt. Den må også ha en låsemekanisme som tåler hardhendt bruk og ikke kan plukkes av. En av de viktigste oppgavene for en matboks er selvsagt å holde maten frisk og hel.


Et lokk som tetter godt, er viktig, og er det plass til et lite kjøleelement, hjelper det godt på varme dager. Er du ute etter en enkel matboks for brødskivene dine, er det selvsagt flust med muligheter innenfor alle prisklasser. Så slipper du å spise ut av boksen - og du har et sted å smøre skivene dersom du har med deg separat pålegg. Ta den med i en praktisk, tett matboks.


Hos oss finner du alle tenkelige plastbokser og oppbevaringsbokser som du kan bruke til nettopp det eller for å fryse ned bær, mat etc. Vi har også matbokser i soli holdbart glass hvis du heller vil ha det.

De fleste av boksene våre kan brukes i mikro og fryser, og de kan vaskes i maskin. Hos Gåsungen finner du matbokser i rustfritt stål fra A Slice of Green og Lunchbots. Rustfritt stål er et holdbart materiale som ikke tar til seg farge, lukt eller smak, og det avgir heller ikke giftstoffer slik plast kan gjøre. Stor matboks med veggskille om man ønsker det.


Bildet er gammelt, men matboksen er som ny uansett hvor ofte den vaskes i maskin. Stjerna bruker den hele tiden og har aldri klaget på at den har lekket osv. Den rommer god plass til mindre bokser. Eksempel her er tre knekkebrø en yoghurt, boks m grønnskaer, eple og gulerot. Frozzypack matboks gir deg frisk mat hver dag, uten søl.


Sistema Klip It snacks to go matboks. Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks , til voksne eller barn, til skolemat eller. Jeg har satt sammen massevis av forslag og oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks , til voksne eller barn, til skolemat.


Drikkeflasker i stål - vi fører Klean Kanteen drikkeflasker og termokopper i rustfritt stål, både til barn og voksne , og vi mener dette er markedets beste på kvalitet. En drikkeflaske i stål er et godt alternativ til plastflasken, og medbrakt drikke er en god erstatning for flaskevann eller annen drikke man kjøper på farta. Ting har et stort utvalg matbokser og drikkeflasker, både for voksne og barn.


Matbokser, drikkeflasker og oppbevaring av mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg