onsdag 29. juni 2016

Sitteskinn

Natures Collection Sitteskinn Ivory. Møbel- lampe- og interiørbutikk i Sandefjord og på nett. Grå sitteskinn selges rimelig! Selges kun hele og i forskjellige størrelser.


Ser helt sort ut, men har et lite skjær av mørk brun.

Mindre tilgang på de største størelsene. Dei eignar seg dårlegare til å sy i, men er fine å trykke namn og motiv. Deilig og delikat sitteskinn. Kan brukes både ute og inne.


To skinn kan også syes sammen for å dekke større flate til voksne. Pelssau - krøllet NEDKLIPPET ull ca4-5cm fine sitteskinn kr 2. Reinskinn av SIMLE 1. Bruker det ene (uten mere preparering) som sitteskinn om vinteren.

Prøvde for moro skyld å skrape kjøttsida av det andre med en sløv kniv. Etter times jobb var det hvitt og skinnet var mykt og fint. Kan ikke se forskjell på det og de som selges ferdig prepart.


Camping: pyntelykt med kubbelys som er batteridrevet. Vi har det du trenger for en varm VM-opplevelse i Kollen! Har flere store MØRKEbrune saueskinn på lager. Spesielt fine som sitteskinn ute under tak. NB - må tas inn for tørk etter hver bruk.


Vi får lete etter disse tingene senere. Nydelig utsikt ut over innsjøen, fra super koselig topp punkt, med både bok, kaffe kjele, og sitteskinn :))) Og fant blåmerket løype som går opp til toppen. Vi fulgte denne ned igjen, og kom ned på vei litt lengre vest. Hit kan en faktisk kjøre og parkere gratis, og starte turen nærmere topp. Anonym bruker skrev: Og man må jo ha henvisning til spesialisthelsetjenesten.


Eh, nei, ikke for slike ting. Like fint å bruke ute på tur, som inne på kjøkkenstolen eller i sofaen. Jeg har ikke vognen, men hører flere si sportsdelen er nokså smal, slik at når barne skal bruke den på vintersti så blir det trangt med pose og nesten umulig med evt sitteskinn i tillegg.

Har ikke erfaring med bever på denne måten, da jeg har sendt mine beverskinn til beredning hos garveri etter prosessen du beskriver (bruker skinnene til pynt innendørs). Rådyrskinn har jeg derimot erfaring med som sitteskinn , og de har jeg kun tørket, ikke saltet. Ettersom dagen blir litt oppstykket legger vi opp til små spaserturer, enkel trim og muligheten til div. Desse bileta syner eksempel på par av saueskinn som høver saman til skinnfell. Dersom du er ute etter spesielle skinn som høver til dette formålet, er du velkomen.


Det er slik JEG ville ha tolka ham. Hvorfor prøve å tolke alt i verste mening? De fleste hjorteskinnene blir beredt og brukt til sitteskinn i Miljøsenteret Seletun som Norges Miljøvernforbund driver i Hauglandsdalen. Hornene fra kronhjortene brukes til pynt eller knagger her i heimen og i Seletun.


Sammen med en kamerat har jeg villsau som det blir mye god kjøttmat av. Store, grønne planter har jeg skaffet meg flere av, og de er. Grønhaugen Gard finner du på Tjeldstø i Øygarden kommune. Vi driver med sau, svartfjes, har to islandshester, hunder og katter.


I tillegg til salg av kjøtt, har vi også ulike håndarbeidsprodukter, kjevler med motiv, sitteskinn av sau, saft etc for salg. Vi har med oss de utrolig flotte kjevlene, håndfarget garn, sitteskinn etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg