tirsdag 28. juni 2016

Tyrilin beis fargekart

Finn tyrilin interiørbeis fargekart. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg.


Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Til ubehandlet treverk av furu og gran.

Sjekk ut tyrilin interiørbeis fargekart. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Vedlikeholds intervall som for vanlig beis. Gul - base som kan brekkes til gylne og mørke bruntoner.


Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektiv beskytter treverk mot videre gulning. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs,.


La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart. På tide med fornying? Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned. I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Fargekart for levende panel.


Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. Beisen danner film med høy glans og gir større slitestyrke enn vanlige terrasseoljer. Hver eneste farge i vårt fargekart finnes også i fjellet, i bergarter, planter, mosekledde knauser og.


Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter som gir et vakkert utseende og meget god værbestandighet. I tillegg i C-base og Gul base. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering.

Er tilsatt effektivt lysfilter som motvirker gulning. Kan blandes i mange beisfarger, også gule- og rødbrune fargetoner. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge.


Du kan velge mellom ferdigfarger, fra lys til helt mørk i beis serien og farger fra naturens eget fargekart i. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg