torsdag 16. juni 2016

Nye lilleby kart

På Lilleby kommer det en ny bydel der du kan leve et urbant byliv, samtidig som du bor i et skjermet og bilfritt område. Siste nytt på Lilleby. På Lilleby kan du leve et urbant byliv, samtidig som du bor i et skjermet og bilfritt område. Her kan du følge utviklingen av vår nye. Ny leilighet - nye muligheter.


Livet i leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting. Maskinparken TRE ligger vendt mot Trondheimsfjorden, ytterst på tomta til Lilleby. Dette målet har vi satt oss fra første byggetrinn, og starter med å rydde hele det store industriområdet for bygninger og forurensninger. Salget på Lilleby startet 25.


Leiligheter fra kvm til 1kvm BRA. NYE LILLEBY - MASKINVEITA! Parkområder, restauranter og kafé i hagen fra FINN. Kun rekkehus igjen! Vårt planområdet B6-er på ca.


Nye Lilleby - Konsul Lorcks Hage. Det legges til rette for riving av eksisterende bebyggelse og oppføring av ny bebyggelse med et samlet BRA areal over bakkenivå på ca. På Lilleby vil du trolig ta beina fatt oftere enn du setter deg bak rattet. Skoler, treningsstudioer og kjøpesentre er bare en kort sykkeltur unna. Det samme gjelder Solsiden og Midtbyen.


Kartverkets mest populære karttjeneste. Her finner du eiendomsdata, turkart, sjøkart, stedsnavn, nødplakat, sykkelruter og stier. I tillegg finner du luftfartshindre, tilgjengelighetsdata og fastmerker. Lag dine egne kart , og del på din egen nettside.


Kart med utvidet funksjonalitet og avanserte filtreringsmuligheter. Bygge, dele eller rive. Planlagt ny boligblokk på B6-vil ligge mot ny boligblokk-bebyggelse i øst, nord og nordvest, og mot eksisterende bebyggelse i vest. B6-er vist med seks etasjer mot øst hvor tilstøtende bebyggelse på begge sider av Stjørdalsveien vil være åtteetasjes boligblokk. Informasjon om avansert kart.


Gå til det avanserte kartet. Eiendomstype prop-ownership-4. Pris fra 890kr Pris til 590kr. Hundrevis av folk har allerede flyttet inn i sine nye hjem på Lilleby i Trondheim. Og flere skal det bli!


HUS Arkitekter har begynt å legge planer for fortsettelsen av nye Lilleby. Her skal det bygges rundt 7nye boliger, blant annet to høyhus på og etasjer. Det nye boligområdet vil være på over 1mål, med mål med parkområder rundt.


Få oppdaterte veg- og trafikkmeldinger, vær- og føremeldinger og se trafikkflyt i sanntid. I kartet finnes også en ruteplanlegger. Bruk vår gratis karttjeneste for veibeskrivelse, kjørerute, flyfoto, skråfoto m. Du kan også lage nødplakat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg