torsdag 30. juni 2016

Syltestrikk til norgesglass

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Brukes til sylteglass slik som norgesglass osv. Ytre diameter er: ca mm. Indre diameter er: ca mm. Kan være behjelpelig med å sende over hele landet.


Vedlikehold Bør vaskes for hånd. Benytt nye ved sylting og hermetisering. Praktiske syltestrikker til glasskrukker. Kommer i pakning med seks stykk. Alle glassene kommer med ny syltestrikk Pris varierer fra kr - 1per stk.


Må hentes i Elverum, eller sendes med Posten. Syltestrikk til norgesglass leveres i pakke med stk strikker. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Mjøndalen Zoo har vært i bransjen med fôr og utstyr til kjæledyr i over år. Vårt mål er å tilby produkter til hele Norge sammen med butikken i Mjøndalen, (se kart). Er dette noe som kan kjøpes noe ste eller må jeg få den eminente Mannen til å lage noe til meg? Sammen med blogger Marmeladedamen viser vi deg hvordan du gjør.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sileklede til stativ 2stk. Ordinær pris kr Utsolgt. Til gjengjeld får du original, nostalgisk vare som også kan benyttes til sprettertstrikk.


Selv om den kan strekkes noe, er det langt fra en strikk slik vi kjenner strikker. Norgesglass syltestrikk 12pk - Til Norgesglass med hengslet lokk. Denne kommer i pakker på stk til kr 2- noe som gir en stykkpris på kr 15. Godt nyttår til den norske modellen, og god jul til alle! De ga henne muligheten til å kunne oppbevare mat på en mye bedre måte.


De har et lokk av glass, en gummipakning mellom lokket og selve glasset og en metallring som skrues på for å feste lokket til glasset. Her er forresten bildet jeg forsøkte å linke til ). Gjenstanden består av fire deler: Glasskrukke av klart glass med glasslokk og aluminiumsring. Glasset har også en tilhørende syltestrikk.


Det er gjenger både i glasset og ringen. Formen på gjenstanden er sylindrisk. Ringen har rifler på toppen, som gjør at man får et godt grep om ringen. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Bruker folie som er skoldet i to hold vann. Det kan da lagres i åresvis såfremt det ikke kommer luft til.


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg