fredag 10. juni 2016

Bilder til soverom

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Veggbilder og plakater til soverom. Rolige harmoniske bilder til soverommet finner du her!


På soverommet ønsker de fleste av oss rolige og harmoniske bilder som utrykker stemning og får oss til å slappe av.

Vil du forvandle veggen på soverommet til en kunstvegg, kommer du langt med et par yndlingsmotiver og en dose kreativitet. Start gjerne med å velge ut noen bilder du liker. Du kan fint blande lerretsbilder med grafiske trykk, malerier og barnetegninger. Du trenger ikke fylle hele veggen med en gang, men kan la den vokse frem over tid. Konsentrer deg om ett område og heng bilder i klynger – tenk galleri.


En liten lesestol i tillegg er veldig hyggelig. Er du interessert i fotokunst, finner du mange forslag til steder å finne noe originalti denne saken. Har du lyst på flere gode ideer?


Vakre bilder fra dyre- og planteriket passer perfekt, eller hva med beroligende naturbilder av hav og fjell?

Klikk på inspirasjonsbildene for å kjøpe de perfekte plakatene til soverommet. På bildet kan det se ut som flere blåfarger her, men fargen forandrer seg med lyset) 3. På de lekre blå veggene måtte vi naturlig nok ha en bildevegg. Bildevegg på soverommet. En bildevegg på soverommet kan gjerne være personlig.


Her er forslag til bildevegger. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke farger, finner du et favorittbilde hos oss. Vi har mange forskjellige bilder på lerret, både til stue, soverom og kjøkken! Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere.


Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!


I soverommet til et Los Angeles-hus, stjeler en vintage klær koffert innredningen spotlight samtidig som du gir deg mye trengte plass.

Et designert arbeidsområde. Selv om de fleste designere vil gi råd til å jobbe i soverommet ditt, er det ikke alltid en realitet. Skap et estetisk og innbydende miljø i hjemmet med fototapet til soverom ! Med dine egne tegninger, bilder og logo designer du ditt eget visuelle uttrykk. En gruppe med takvinduer sørger for at dette soverommet i øverste etasje nå drar nytte av masse naturlig lys om dagen.


Du kan også få hjelp av våre kreative designere til å få den rette atmosfæren. Den praktiske midthengslingen til våre standardvinduer gjør det enkelt å åpne vinduene selv når sengen står like ved siden av dem. Og den hvitmalte vindusrammen gir rommet et rent og moderne utseende. Det monokrome soverommet til Janne Iversen er enkelt å gjenskape, så hvis du liker stilen, er det bare å løpe til fargehandelen og kjøpe noen spann med hvit og svart maling!


Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Vi har et variert utvalg spennende bilder til veggen din, i en 1 norsk nettbutikk med veggbilder fra norske fotografer.


Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt.


Det skal ikke mye forandring til før soverommet blir en oase for ny energi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg