fredag 3. juni 2016

Gave og interiørmessen 2016

Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner. Nordens største utvalg! De mener at messen er en god arena for å drive. Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted.


Dette gir oss statistikk om bruken. Gave- og interiørmessen har vært under utvikling det siste året og under åpningsdagen av høstens messe ble ny profil presentert.

Vi byr på unike opplevelser, setter søkelyset på norske designere og formgivere, er Norges fremste arena for interiør, design og inspirasjon. Oslo Design Fair Arbeid av BielkeYang. Together with your registration we require your company’s Certificate of Registration or similar documentation, showing your connection to the business. You will need to present this at the entrance to the fair. Edelweiss er grossist i gave interiør – blomsterbransjen, med potter og binderi produkter.


Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Ved å gi en symbolsk gave hjelper du mennesker ut av fattigdom.

Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Vi har gaver som passer til alt. Prøv vår gavegenerator! Vi håper dere har fått en liten oversikt fra noen få av leverandørene - men jeg kan love dere at det var mange flere leverandører og mange, mange, mange flere varer!


Målet for den nye messen er å skape en arena for design i Skandinavia. Nylig ble høstmessen avsluttet, og kjente, og nye, navn var å finne i de store hallene. Med sine minimalistiske smykker deltar Anne-Grethe Amundsen frem merket Su Misura.


Gift and interior exhibition. January to Friday, 24. Ballen har Air Touch skum som gir en myk og god følelse, og den er velegnet for. Håper å finne mange kjekke nyheter til dere!


Gave og Interiørmessen er akkurat over og vi har sammen med de fleste andre butikkeiere skaffet oss påfyll av høstens varer og ikke minst. Billett gave - og interiørmessen. Fossedagene Kunstutstilling, Sollia. Ja, her skulle jeg ha tilbragt min fredag,.


Deler på denne siden. Passord: Har du glemt kontoen din?

Gave - og interiørmessen har vært under utvikling det siste året og under åpningsdagen av høstens messe ble ny profil presentert. A08: og Gave og Interiør messen 22. Gave — og interiørmessen på Lillestrøm som åpnet torsdag samler innkjøpere og presse fra både inn- og utland.


Det er nærmere 4utstillere på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg