torsdag 2. juni 2016

Store malerier til salgs

Store malerier til salgs

Defernissering og fullstendig rens av maleriets overflate. Malerier fra over 1kunstnere. Kom innom eller bestill online. Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kjøp malerier på nett fra Kunstlageret. Abstrakt kunst, fargesterke malerier , akvareller, fotokunst, lerretsbilder og kunst til rett pris og rask levering. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Store indiske malerier til salgs ! Klikk på det enkelte bilde nedenfor for størrelse, tittel og pris. Vises også på fullskjerm! Stort oljemaleri til salgs. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Kunst.


Store malerier til salgs

Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike, sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Oljemaleriene håndmales og dette gjør at hvert eneste maleri blir helt unikt. Vi bruker materialer av det beste kvalitet for at du skal få det nydelige oljemaleriet du ønsker. De meget populære store malerier.


Vi køber flere og flere store malerier hjem til vores online galleri: Last Touch. Vi oplever en enorm efterspørgsel på malerier i størrelserne 150×1cm. Ofte har folk en stor hvid væg i stuen, som gerne skal prydes med farverig kunst – her er de store malerier meget velegnet. Vores store malerier spænder fra alt imellem gruppe- malerier til klassiske malerier på ét stort lærred.


Store malerier til salgs

Et stort maleri er noget ganske unik - noget som man ikke ser alle steder. Derfor kan et stort og flot maleri være med til at skille din indretning af hjemmet ud fra mængden. Finn din egen stil med våre unike bilder, i skikkelig store størrelser.


Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Walk with me, x, Nok, Walk with me, x, Nok, 0. Her på siden vises malerier som er til salgs. Her i nettbutikken min viser jeg mine egne malerier på nett. Det er malerier på lerret, på metall - og alle er malerier til salgs på nett.


Store malerier til salgs

Jeg håper at jeg gjennom mine malerier kan vekke følelser og dele øyeblikk med indre le! Dette er teksten om malerierne. Det vil sige malerier , der kommer til at live hjemmet og væggen op. Et stort og flot maleri på væggen, gør bare noget helt specielt.


Selvom vi også er vilde med plakater på Minida. Hos Galleri Mynewart. Derfor har vi valgt at sætte ekstra fokus på de helt store malerier , da disse er meget forespurgte og eftertragtede. Derfor er det vigtigt, at man ikke skynder sig i processen men giver sig tid til at mærke efter, hvilket maleri der ”taler” mest til en og giver den rigtige mavefornemmelse.


Et moderne maleri i forskellige farver kan peppe alle vægge og rum op, og løfte dem til et helt nyt niveau.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg