tirsdag 28. juni 2016

Alvekrus

Alvekrus

Vi skal designe, utvikle og produsere unike. Alv er laget av edelt feltspatporselen. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Hva med et søtt alvekrus ? Julenissen sitt glisende ansikt finner vi på det meste, men alvene trenger også anerkjennelse. Perfekt til varm kakao og gløgg.


Alvekrus

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Det ser ikke ut til at vi kan finne det du kikker etter. Kanskje det hjelper å søke?


Her finner du alle våre produkter samlet og ukatogorisert. Har stykker så dersom du kjøper alle får du de for 800kr 1kr stykket. I går var jeg å hentet to alvekrus på posten og de passer jo meg midt i blinken. Du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet. Abonnerer du på Det Nye får du Pure Lash vippeserum til en verdi av 9kroner på kjøpet, eller du kan velge blant to andre alternativer.


Alvekrus

Du kan stoppe abonnementet når du vil. Hjertelig takk #128151; Poff. Angrerett etter mottatt velkomstgave. Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til. Trendus - Gaveartikler på nett.


Samtidig håper jeg å kunne utveksle. Detaljer i fra vinduene i spisestuen. Der står Jule-Azaleane like fine i kurver fra Bruka. Her kommer en oversikt over premiene som deles ut i gratislotteriet på Mies Lopper med trekning desember.


Alvekrus

Så er det endelig første søndag i advent, diamantstjerna mi fra Bohus som jeg kjøpte i fjor er hentet frem fra boden og hengt opp på plassen sin i stuevinduet. Lev Landlig – få alvekrus. Side 2- Gaveønsker til ca. Generell diskusjon Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.


Bestill abonnement til lavest pris på blader fra Egmont Serieforlaget og Egmont Hjemmet Mortensen AS. Få fine velkomstgaver, du kan også bestille julegaveabonnement!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg