torsdag 30. juni 2016

Male teglstein ute

Skal du male teglstein bør du bare bruke spesielle typer silikatmaling - ikke organisk maling, som ofte et for diffusjonstett. Det er viktig at porene ikke blir tette. Er du usikker på hva slags fuger og teglstein som er brukt på huset ditt, og hva du skal gjøre med det, så ta kontakt med en murmester eller annen. Men det er visse tegn du kan se etter for å vite om du bør ta fatt i malerull og pensel snart.


Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å. Slik unngår du stygge malingsflekker når du skal male ute.

Forside Eksteriør, tak og maling Fasade i teglstein - pusse glatt og male ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Murstein ( teglstein ) kan kanskje virke mørk og tung med tiden – eller den kan ha.


Velger du å kle fasaden med tegl, må du aldri mer male husets. Det går fint å male teglstein eller en annen type stein muren er forblendet med. Hei, På vårt nye hus er det teglsteinfasade på kortendene pluss litt til. Dette ønsker vi få pusset over til helt glatt, og male hvitt.


Fremgangsmåten er stort sett den samme som for alle andre malingsprosjekter.

Påse at mursteinen er fri for fett og sot, rester fra stearinlys med mer, og at fuger og stein er faste og fine. For best resultat påføres deretter en vanntynnbar sperregrunn. Murstein av tegl er kunstig fremstilt av tørket eller brent leire. Teglmurstein er den mest vanlige, i hvert fall historisk, selv om en begrepet murstein også kan referere til naturstein og støpt stein (sementstein). Høyt kalkinnholdet gir en lys eller gul teglstein.


Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Reserver ditt Hotell i Male online.


Her får du tips og råd om du skal male murhus. Både når det gjelder fargevalg og valg av produkter til jobben. Male utvendig trim krever litt forberedelse og planlegging, men det er en mulighet til å knytte det generelle utseendet av ditt hjem sammen. Med verktøy egnet for oppgaven går arbeidet raskere, og resultatet blir både penere og mer varig.


God kvalitet er sjelden så lønnsomt som ved fasadebehandling. Her er en guide til hva du trenger. Overflaten på taksteinen er blitt stygg p. Store deler av taket er nå lysegrått istedet for sort.

Mosen stortrives på taket, og det ser igrunn helt ræva ut. Har funnet noen tråder der dette diskuteres ,men er ikke blitt så mye klokere. De er motstandsdyktige mot mugg og råte, og de er brannsikre. Interessen fra huseiere – og ikke minst arkitekter – har økt for hvert år.


Fibersementplatene designes med forskjellige strukturer, også med et utseende av tre, og de finnes i forskjellige hustilpassede farger, som falurød og sandfarget. Platene kan også males. Krav til holdbarhet og vedlikehold er også elementer som bestemmer hvilke pussmørtler som er egnet.


Samt om du skal bruke pussen inne eller ute ! Synes du dette ble mye å huske og forholde deg til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg