fredag 3. juni 2016

Jotun fargesenter

Fargesenteret har også oppstrøksprøver for supermatt, silkematt, halvblank og superblank maling slik at du samtidig kan vurdere ønsket finish. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. En gulaktig grønn tone.


Fargen er en gyllen og frodig utgave med en viss grålighet, den kan også omtales som en kakigrønn farge. Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Samtlige av fargene i fargekartet Våre vakreste farger finnes i større fargeprøver hos de aller fleste av Jotuns forhandlere! Og hele av disse presenteres i tillegg på ekstra store fargeprøver i A3-format. Dette gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Jotun fargesenter

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. Jotun har lansert LADY Minerals – en kalkmaling som kan lages i hele vakre farger. Den matte kalkmalingen gir en refleksjonsfri overflate med mange nyanser, helt etter eget ønske. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Med Jotuns nye Fargesenter blir det enklere å velge farge. Husk at farger vist på skjerm dessverre ikke alltid gir et riktig inntrykk så du bør hente fargelameller eller kjøpe en prøveboks eller to. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjons-farger fra våre fargedesignere. Vi har også store Aprøver av mange av fargen som du får kjøpt hos alle våre forhandlere som har Jotun fargesenter Inne. Jeg råder deg til å vurdere fargene på stedet med dine gulv og lysforhold.


Jotun fargesenter

Flere av fargene finnes også i Aformat, noe som gjør fargevalget ditt enda enklere. Se her for å finne din nærmeste forhandler med dette tilbudet. Steinkjer Fargesenter ligger i hjertet av Steinkjer Sentrum lokalisert i Ramberg-gården.


Vi er klart ledende på farge- og interiør i Steinkjer. Vi er leverandør til private personer, bedrifter og offentlige instanser. Alt innen ute- og inne maling. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afarge- prøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig farge- valg.


Jotun fargesenter

Ser du i vårt store fargesenter hos din lokale Jotun forhandler så finner du alle NCS kodene på baksiden og der finner du også gode farger som matcher med fargen du har valgt. Er det farger du ikke finner i vårt fargesenter som du ønsker NCS kode på så spør meg gjerne så skal du få de du måtte trenge. Jotun sin Lady Pure Color er en veldig matt maling som egner seg utrolig godt på mørke farger, er slitesterk og dekkende. Skal en male i gang anbefales jotun sin Lady Wonderwall, som er en robust og slitesterk maling. Denne malingen er også flekkavisende og dekker godt.


I det nye fargekartet vårt RHYTHM OF LIFE kan alle fargene, minus de mørkeste helt til venstre blandes i kalkmaling. Velkommen til Jotun Fargechips! Logg inn med ditt Jotun kundenummer og passord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg