onsdag 15. februar 2017

Alpakka pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Alpakka pledd

Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Enkel og billig handel på Cellbes. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Dette ekskusive pleddet består av alpakkafiber og merino ull. Vi tilbyr seks ulike mønstre som. Fint alpakkapledd som kan brukes til babyer og andre.


Alpakka pledd

Alpakka Merino Pledd. Våre pledd er derfor myke og lette med et vakkert og. I vakre Oleana mønstrer, vi har varme og deilige pledd som vil hygge alle i ditt hjem. Pleddene er laget i slittesterke materialler.


PLEDDGARN inneholder akryl og polyamid. Bruk tiden foran tv-en og strikk raskt et flott pledd i fine farger. Garnet er i meganøster og du trenger bare et par av disse til ett pledd. Oppskrift på pledd på innsiden av banderolen.


Plagget må vaskes separat. Eksklusive alpakkapledd i flott gavepakning. I nettbutikken finner du naturlige kvalitetsprodukter laget av alpakka. Produktene er fairtrade produsert av små familiebedrifter og enkeltpersoner i fattige lokalsamfunn i Peru.


Vi har klær til barn, dame og herre, laget av deilig alpakka. Vi sender til hele Norge. Gled noen med ekte juleglede laget av alpakka ! Vil du unne deg et delikat og luksuriøst plagg, så har du kommet riktig! Bruk nøytralt vaskemiddel for ull.


Alpakka pledd

Sentrifuger på lav hastighet, men bruk ikke tørketrommel. La aldri pleddet ligge i bløt. Vaske- og renseanvisning følger med pleddet. Der ble de kjent med alpakkaen og dens betydning som husdyr gjennom flere tusen år.


De kjøpte med seg noen pledd vevd av den myke alpakkaullen, og hjemme i Danmark ble familie og venner svært begeistret for de myke, varme og elegante pleddene. De satte derfor igang en systematisk utryddelse av alpakkaen for å gi plass til sine egne merinosauer. At de innfødte var så avhengige av alpakkaene at de neppe ville overleve hvis alpakkaen forsvant ble bare sett på som en bonus, og det lyktes nesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg