onsdag 15. februar 2017

Jotun grønn

En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. En frisk gulaktig grønn tone.


Jotun grønn

Her snakker vi en klar, kulørt farge som vil skape kontrast. Dette er nok en farge man kan begrense bruken av på større flater, men som små drypp er den et festlig innslag. Se på bildet under hvordan vi har lekt oss med fargetonen.


En mørk gulaktig grønn tone. Fargen er gyllen og naturlig. En dempet grønn tone. Grønne farger til alle rom. Det kan derfor være godt å leve i grønne rom, om du får den rette nyansen som er tilpasset rommet den brukes i. Jotun opp gjennom årene utviklet en lang rekke gode grønnfarger.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Våre vakreste turkise og blågrønne farger. Se fargene og få forslag til gode farger som du kan kombinere med. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Grønt i blåfargene gir ro og harmoni.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Det handler om tankesett og livsstil. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Jotun grønn

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo.


Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Ifølge Jotun blir nå de grønne fargene dypere, mens de blågrønne tonene også kommer inn – sammen med røde nyanser i ulik fargestyrke. NYE FARGER: Kombiner enten på langs eller på kryss og tvers – det første skaper harmoni, det andre kontraster.


Jotun grønn

Her er de nyeste trendfargene fra Jotun Lady. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours. Denne mykere varianten av den blågrønne-nyansen er lekker med følge av grønne planter.


Se så flott det blir med flere grønn -nyanser blandet sammen! Kählers høstkolleksjon er preget av grønt og blått. Se alle de fine produktene her!


Jotun grønn

En annen farge som Henningsen trekker frem i det nye fargekartet er klassisk grønn. Det er en farge som vi ikke kommer utenom når vi snakker om grønt. Den oppleves kanskje ikke som så veldig ny og overrasker ikke, men føles trygg og go mener hun. Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske.


I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Finnes også i typene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg