fredag 10. februar 2017

Glass og interiør

Vi hos glassoginterior. Intervisjon AS driver glassoginterior. Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien.


I utgangspunktet skal glass som benyttes i deler av heisen være i laminert utførelse, og mange tilfeller både herdet og laminert. Det er egne krav til dimensjonering av glass som brukes i heis, og reglene for klassifisering skiller seg ut fra de andre klassifiseringsreglene for glass.

Vi tilbyr også kjøkkenmontering, gulvlegg, snekkertjenester, terrasse og kledning. Vi er godkjent for opplæring samt har kontakt med yrkesskolen og lar elever der prøve seg her hvert år. De samarbeider med en rekke kjente leverandører som Alessi, Eva Solo og Hardangerbestikk. Det er ofte gode tilbud i butikken og de tilbyr dagers åpent kjøp.


INSPIRASJON GLASS I INTERIØR. Glassmesterleverer de fleste typer glassplater på mål til interiør både til private hjem og til bedrifter. I tillegg er det praktisk, da det kan skreddersys og tar liten plass i forhold til andre interiørløsninger.


Medlemsdager: på hele sortimentet!

Rabatten trekkes fra i kassen. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Huset glass og interiør AS fra , Nordland. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Noe som har blitt særlig populært i det siste, og som kan gi det lille ekstra til kjøkkenet ditt er glass i stedet for fliser over kjøkkenbenken. Av andre ting som glass kan brukes til er: rekkverk,hyller, garderobedører etc. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.


Da jeg logget meg på min side på glass og interiør fant jeg en knapp for endring av ordre. Ikke rør denne knappen folkes. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Helhetsinntrykket og kvalitetsfølelsen glass gir oss, kan endre et design totalt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Skriv din egen erfaring og sjekk leveringstid.


Glass og tilbehør kan du få på flak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg