mandag 13. februar 2017

Benk bohus

Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Nordkapp er en elegant og serie med rene linjer og lekre detaljer. Hvitpigmentert og lakkert eik og eikefiner gir et tidløst design med en touch av det nordiske uttrykket.


Spisebordet har integrert ileggsplate som foldes ned i bordet. Skapene er ferdigmonterte og det finnes både sofabord og tv- benk i serien.

Tv-er og digital teknologi tar stadig mer plass, også i stuene våre. Få orden på ledninger, kabler, modem og dekodere med en praktisk og smart tv- benk. Enten du trenger et stort møbel med plass til en stor tv, eller en tynnere og lettere tv- benk finner du det hos oss. Da vil en TV- benk være en perfekt løsning. Med dette får du mye praktisk lagring og har dermed også ting nær hånden når du trenger dem.


Det finnes en rekke TV-benker med rikelig med lagringsanlegg som skuffer og skap. Stort utvalg TV-møbler til små priser. Det riktige TV-møbelet gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en.

Med et flott TV-bord blir ikke TV-en kun en. Det gjelder å finne en TV- benk som passer akkurat deg og dine behov, og som dessuten passer din innredningsstil. Her finner du vårt utvalg av TV-benker i ulike varianter for ulike smaker og behov.


Du finner TV- benk i retro-stil, TV- benk i tre, TV- benk i hvit høyglans eller kanskje en TV- benk i eik. Har du kanskje spillkonsoller og andre elektriske artikler du ønsker å ha sammen med TV-en din, men du ikke nødvendigvis vil at skal synes så kan en romslig TV- benk være en god ide. I vår webbshop har vi et stort utvalg av TV-benker som passer sammen med din innredning. En benk kan ha mange funksjoner i et hjem.


Du kan plassere en benk på kjøkkenet for å skape en sosial plass. Eller hva med en avlastningsbenk i gangen? Dersom du vil utnytte plassen maksimalt er en benk med skuffer genialt. Med en TV- benk eller mediabenk får du et praktisk og fint møbel til din TV og mediabokser.


De fleste TV-benker og mediabenker har god plass til oppbevaring og hjelper deg å skjule bokser og ledninger som ellers lett skaper et rotete uttrykk. Fagmøbler har et godt utvalg av TV-benker, Vi har TV- benk med hjul og vegghengt TV- benk. Benkens anonymitet gir rom for at andre elementer i innredningen får komme til sin rett, og du kan bruke dens markante design til å uttrykke nordisk enkelhet rundt. En TV- benk er ikke bare et møbel for selve TV-en. TV-benken er også et praktisk møbel som kan skjule ledninger, mediebokser og annet utstyr.


Hos A-møbler har vi TV-benker i ulike farger, materialer, størrelser og uttrykk så du kan finne din unike TV- benk som passer til møbelementet i stuen.

Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene. De fleste av våre benker har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass. Finn en TV- benk som både er praktisk og pen å se på.


Se hele utvalget av TV-benker i forskjellige farger på ikea. Finn de beste tilbudene på York møbler bohus hos Rubrikk. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss!


Palma TV-benke er et stilig valnøttfarget møbel med det lille ekstra. Rette linjer, glatte overflater og vinklede metallben er designet både sofistikert og moderne. Palma TV- benk har to romslige skap og to åpne hyllerom som gir god plass til medieenheter.


Palma er en serie italienskproduserte møbler med en følelse av retro. Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Vi tilbyr flere stilarter og størrelser, som garanterer at du vil finne en TV- benk som vil komplementere TV-en din og de andre møblene i stuen.


Her får du tv-benker som faktisk er stilige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg