torsdag 9. februar 2017

Jotun lady vegg 10 pris

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Jotun lady vegg 10 pris

Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Dekkgaranti, maks strøk. Lett å påføre og tørker raskt. God smak fortjener det beste.


Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger. Ta også gjerne en titt på våre LADY kolleksjoner her. LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady.


Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Jotun - Lady Vegg- L. LADY VEGG B-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. På sugende og porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Overmalbar etter ca timer, brukstørr etter ca dager, og gjennomherdet etter ca uker.


Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg 10. Se det store online utvalget av produkter fra JOTUN , kjøp online hos BAUHAUS til en god pris. Jentene har blant annet vunnet pris på Vixen Influencer Awards, reist verden rundt, jobbet med store internasjonale leverandører og bodd et par år i Australia.


Tekst og bilder til denne saken er levert av Tsutsumi og Alexandra Hoang. Vægmalingen kan fås i mange forskellige farver og er perfekt til dine vægge indendøre. Bestil fra Malgodt og få den bedste pris , kundeservice og fragt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg