tirsdag 28. februar 2017

Hvordan montere gardinstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Fest en lang gardinstang et godt stykke utenfor listen så gardinene dekker mer vegg enn vindu. Hvordan henge opp gardiner. På soverommet trenger vi å få montert gardinstang som er innkjøpt.


På baderommet har vi kjøpt ny lampe som må monteres der den gamle ble. Så her finner du gardinstangen som passer akkurat din gardin, ditt vindu og din smak. Med hjelp av et stort utvalg av veggfesten kan du montere gardinstangen akkurat hvor og hvordan du vil. Aldri hørt av smart levende fad? Kanskje det er typisk anvendt vis du a artisitc kjøkken i din bolig.


Hvordan montere gardinstang

Du vil erfaring mer avslappet mens ikke å måtte tror kan utseende rotete. Da brukes ofte en gardin skinne. For et mer klassisk uttrykk og takhøyde gjør gardinstang seg best. I moderne leiligheter og hus med standard takhøyde gjelder det lure øyet ved å feste gardinene på en skinne så høyt så mulig, helst i taket hvis det går an.


Hvor lange skal gardinene være, og hvordan måler man? Har du en vinduskarm som stikker ut fra vinduet bruker du justerbare veggfesten som gjør at gardinen henger lengre ut. Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Når du skal velge en gardinstang til en gardin med hemper avgjør målet på hempene hvilken gardinstang som fungerer.


Syr du gardinen din med hemper selv pass derfor på å ha tilstrekkelige store hemper. Se til å montere gardinstangen høyt nok opp slik at hempene kommer overfor vinduet. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Enkel montering av våre plisségardiner. Gardiner bidrar binde et rom sammen.


Hvordan montere gardinstang

Skip navigation Sign in. Avhengig av hvordan du velger å montere din gardinstang , og hvilken type gardin du vil ha, må du ta hensyn til litt. Det skal monteres et gardinstang i stua, har et murvegg. Ved større vinduer helt op til 25-cm længere end vinduet, for at gardinet ikke fylder for. Tror aldri jeg har lagt merke til hvordan det har.


Sidegardinene vil hun montere i taket, eller på en skjult skinne. Skinnen som kjøpes skal da være i samme bredde som sidegardinene, ferdig rynket. Det peneste er å sy faste hipp (legg), bestill eventuelt fra sømleverandører. Hipp er maskinsydde folder øverst på gardinen. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang.


Det er vanlig med tre legg, men også fire legg. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på.


I dag har de fleste hjem gipsvegger, og flere sliter med å henge opp bilder og, ikke minst, tyngre ting som hyller, TV og lignende. Se videoen med vår ekspert, eller les hans detaljerte tips under. Da blir det enkelt å henge din TV i gipsveggen. Lurer litt på hva vi skal ha i det nye huset, så jeg håper dere deler deres tanker rundt dette.


Blir nok endel liftgardiner i det nye huset, men kan jo ikke ha det over alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg