torsdag 2. februar 2017

Hagetelt ikea

Et hagetelt er som å ha et eget rom ute – en koselig, skyggefull plass der du kan slappe av uten å bli utsatt for UV-stråling fra sola. Hageteltet er også supert når du skal invitere til fest, eller når du og familien eller vennegjengen bare vil nyte livet ute – hele sommeren. IKEA - KARLSÖ, Hagetelt , hvit, Stoffet gir god beskyttelse mot solens UV-stråler.


Gardiner gir følelsen av et separat rom og gir mer privatliv. Med parassoller og hagetelt kan du sitte ute selv om det skulle begynne å regne litt.

I tillegg skaper man hyggelige oppdelinger og uterom. Se vårt utvalg på IKEA. IKEA - AMMERÖ, Tak til hagetelt , beige, Stoffet gir god beskyttelse mot solens UV-stråler.


Enkel å holde ren siden tekstilen kan tas av og vaskes. Manual til IKEA APPLARO Hagetelt. Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere. Nedenfor finner du alle modeller IKEA Hagetelt som vi har manualer til.


Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt.

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Her har vi våre ulike paviljonger.


Perfekt tilskudd for hager og terrasser. Hagepaviljongene er i ulike størrelser og prisklasser. Noen hagetelt med og uten sidevegger, andre med tak i solid hardplast og noen med myggnetting.


Disse er svært enkle å montere. Paviljonger og partytelt til hverdag og fest. En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær.


Partytelt i beste kvalitet med galvanisert ramme.

Telt som kan settes opp mange ganger. En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år. Alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler.


Gjør uteområde komplett med hageputer, blomsterpotter og lanterner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg