mandag 27. februar 2017

Ideer til uteplass

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! En hengekøye er også en god idé for deg med liten uteplass eller veranda, ettersom den lett kan pakkes bort og erstattes med et spisebord når du trenger det. Dette lille huset er en smart vepsefelle.


Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig.

Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året. Med pergola, innglassing, utestue, eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm! Ideer til uteplassen. Trenger du noen gode ideer til uteplassen din for å ta den i bruk oftere? Vi har laget en sjekkliste på det vi mener skal til for å lage en koselig uteplass som byr på komfort og som gir plass for ditt personlige preg.


La deg inspirere av Hedda Larsens fine uteplass , og få gode råd til hvordan du kan få stilen hjemme hos deg! Med ny innredning, og ikke minst en avtrappet sitteplass nesten hele veien rundt, ble hytta et allsidig, trivelig sted å være. Uteplass til liten hytte.

Det finnes mange løsninger og ideer som kan fungere for deg, avhengig av hva slags uteplass du har. God planlegging er avgjørende for å få en uteplass du er storfornøyd med. Start med utgangspunktet ditt. Her får du gode råd til hva du bør tenke på før du setter i gang med det store uteplass -prosjektet.


Hagedesigner Darren Saines er utdannet hagedesigner og anleggsgartner, og er designeren bak den splitter nye atriumhagen til rehabiliteringssenteret Cato-senteret. Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år. Vi kan skape en frodig uteplass ved å bruke de rette fargene, materialene og elementene.


Og ikke minst ved å lage romfølelse. Og Hedda Larsen, som har bloggen Gode grunner, viste frem sine forslag til en fin uteplass i julinummeret vårt. Våre fineste DIY- ideer til.


Del opp hagen i temaer og rom for å skape en interessant uteplass , samtidig som det gir muligheten for at flere kan. Her er flotte ideer til å fornye. På terrassen har denne familien laget en koselig uteplass med tak over som beskyttelse for dårlig vær. Her nytes stille sommerregn under tak med utsikt mot havet.


SE FLERE BILDER fra dette nydelige sommerhuset her!

INTERIØRTIPS: ideer til en frodig uteplass. Her får du en masse ideer og smarte triks for å lage verdens hyggeligste uteplass ! Flytt stuen ut: Puffen utgjør en ekstra sitteplass – perfekt når man skal ha. Trebord er naturlig vakre og innbydende, og gjør seg godt med de aller fleste bygninger og hager.


Trebord er også svært tilpasningsdyktige, du kan bruke dem til en rekke forskjellige stiler, designer og bruksområder. Her får du noen terrasse- ideer som kan hjelpe deg å skape vakre og bærekraftige tre-terrasser. Christina Sørensen vant ny uteplass for 250. BO BEDRE hadde i samarbeid med Hagen for Alle, Mester Grønn og Maxbo.


Inspirasjon til terrasse og veranda. Her får du tips til terrasseinnredning, og hvordan den blir til et ekstra rom. Her blir du garantert inspirasjon til å fikse. Noen ideer på hvordan jeg får mindre innsyn fra naboen?


Det er foreløpig veldig åpent, mye innsyn. Vi jar tenkt litt på å få opp en liten utekjøkken vegg i venstre hjørne helt ytterst, og levegg på rull ytterst til høyre og langsiden mot naboen nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg