fredag 17. februar 2017

Arne jacobsen klokke

Arne jacobsen klokke

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Quality design from the leading brands of Scandinavia. Etter å ha designet et hus for H. Les tester og omtaler før du kjøper. Arne Jacobsens world famous watch designs are now available to everyone. Takket være oppdaterte funksjoner som snooze og lyssensorer er bordklokken funksjonelt egnet både som klokke og vekkerklokke, men de fleste vil antagelig ta til seg den nye table clock som et designobjekt.


Arne jacobsen klokke

Det grafiske utseendet og metallfoten med tydelig inspirasjon fra stolene Myran og Sjuan, gjør klokken til en opplagt presangidé for designelskere. Klokken passer overalt i det moderne hjemmet, og med det oppdaterte funksjonene snooze og lyssensor er det en effektiv vekkeklokke på nattbordet. Originaldesignet av den ikoniske klassikeren har nå blitt gjenskapt, og forvander en anonym hvit vegg til et tydelig designbudskap. Selv om vi alltid har mobilen innen rekkevidde er det noe spesielt med å se tiden tikke avste minutt for minutt. Kanskje den perfekte gaven til den som allerede har alt?


Det finnes både veggklokker, vekkerklokker og værstasjoner, utvalget finner du hos Designforevig! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Skiller seg ut fra mange klokker.


Arne jacobsen klokke

Skinnrem Klokkens rem er av skinn. Mineralglass Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg. Urkassen, som holder den konkave glassfronten, gir klokken et svevende uttrykk på veggen. Men klokken ble samtidig et designikon for hjemmet, som fortsatt pryder veggene i mange moderne hjem.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Finn laveste nettpris her. Vis i butikk: Gi oss tilbakemelding. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Motta smarte handletips og.


Arne jacobsen klokke

Blant Jacobsens store verk som designer og formgiver fins bl. Myren og lenestolen Ægget. Originaldesignen for den ikoniske klassikeren er nå gjenskapt og forvandler en anonym hvit vegg til et markant designstatement. Han hadde kontroll på hver lille bit i alle sine prosjekter. Jacobsen tegnet alt fra komplekse byggverk til møblene som skulle plasseres i dem.


Ikke minst designet han klokkene som skulle pryde bygningene som den perfekte prikken over i’en. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg