onsdag 8. februar 2017

Jotun st pauls blue

Du finner også et lite hint av grønnlighet i denne, - det er nettopp det som gjør at den er så lekker til minttoner eller til grønnaktig blåtoner. Pauls Blue ble til i samarbeid med Frama. De trengte en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Se den vakre, dype blåtonen her. En av våra mest sålda blåtoner. En perfekt kombination av blått med en underton av det gråa.

Du ser också en liten hint av grönt i denna färg - det är det som gör att den är så läcker till minttoner eller till grönaktig blåtoner. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun har i samarbeid med designstudioet Frama lansert en helt ny farge: St.


Frama skulle pusse opp studioet og hadde et ønske om en lekker farge som kunne matche deres design - Jotun så muligheten for et godt samarbeid. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. Jeg skal ha en grunnfarge og tror jeg har bestemt meg for Ascott. Det er åpen kjøkken stue og jeg har lyst å male kjøkkendelen i Sjøalge, og stuedelen i Oslo. For øvrig er dører, listverket og tak i Bomull.


Er det mulig å få oppgitt NCS kode for: - sjøalge - ascott - Oslo - Scooter - St pauls blue.

Mange har lagt sin elsk på St. Den ble utviklet for å brukes i Frama Designstudio i København, i et lokale som tidligere huset St. Dette er en spennende farge. Den har historiske fargereferanser i seg, men har også elementer av den urbane og røffe, industrielle stilen. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. De behövde en färg som var unik och passade deras stil. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vi liker svært godt den stilsikre designen til Frama, og synes et samarbeid med dem passet glimrende. De antikke møblene og det mørke tregulvet er gjennomgående i leiligheten. Alle fargene kommer fra Jotun , og rosafargen på stuen heter Senses, mens spisestuen er malt i en lysere variant som heter Deco Pink.


Frama designstudio ligger sentralt i København i det historiske nabolaget Nyboder.

Lokalene huset tidligere St. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. De tok kontakt med Jotun som straks tente på ideen. Utforsk denne tavlen til linnanja på Pinterest: St. Se flere ideer om Stue, Veggfarger og Stue farger.


Jeg syns kanskje at st. Deco blue er litt mørkere og litt mer blå. Lampan heter Kuu Kuu Lamp och kommer från Hem. Också den väldigt fin, speciellt mot en mörkare vägg. Paul Blue i fm, men jag har ju inte bilder i klass med dina magiskt fina, att visa i mitt inlägg Jotun - for kjente landemerker - og ditt hjem.


Hvis Lady Minerals St. Pictured here is a blue hue that hits the right spot for me. It’s created as a collaboration between paint brand Jotun and Danish design firm Frama as Frama needed a colour for the walls in their new studio, and it’s called St.


Alle er fine farger☺ et lite tips St. Pauls blue er rååå fin på soverom, men kan være veldig voldsom i større rom. Har prøvd den i flere rom. Minty breeze er helt nydlig men veldig lys.


Min favoritt er Balanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg