søndag 26. februar 2017

Interiørmaling tips

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn interiørmaling tips hvis du ser nå.


For enklere påføring av både grunningen og selve malingen kan du først påføre med rull og så bruke en pensel før malingen tørker. Male gulv, tak, list eller vegg?

Se vårt store utvalg blant interiørmaling som dekker ditt behov uansett om du trenger Jotun gulvmaling, interiørmaling eller. Dagnys tips er å lage en fargefamilie for hjemmet ditt. Det betyr slett ikke at alle fargene skal være like, men at de skal harmonere. Du kan for eksempel bruke lyseblått i det ene rommet, male én vegg mørkeblå i et tilstøtende rom, for så å ha en tapet med blått i mønsteret i et tredje rom. Poenget er å skape en helhet.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.

Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Test av interiørmaling : Billig maling like bra som dyr. Hensikten med halvliters eller trekvartsliter bokser med fargeprøver er å gi deg muligheten til å teste ut fargen på interiørmalingen du skal kjøpe.


Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Navnet du bruker her kommer til å være synlig for alle som ser fargerådet ditt. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet.


Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. Blandes i alle farger.


Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.

Ta en titt på vårt store utvalg av interiørmaling og la deg inspirere. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.


Forskjellen mellom oss som maler en gang iblant, og en profesjonell maler er stor. Maleren gjør jobben raskere, med mindre søl og med et penere resultat. Men ved å ta håndverkerens beste tips til etterretning, kommer vi lekmenn et godt stykke på vei mot et proff resultat! Det svenske forsikringsselskapet Folksam har testet malingstyper over to år.


Målet har vært å teste kvaliteten på produktene, slik at forbrukerne. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov.


Til bruk på ubehandlede, malte og tapetserte overflater innendørs. Spesielt tilpasset kjøkken, vaskerom, entré og andre rom som utsettes for mer slitasje enn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg