tirsdag 28. februar 2017

Bodum brødboks med skjærefjøl

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Gratis frakt og levering innen dager! Finn laveste nettpris her.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Gjelder ikke allerede nedsatte varer eller varer merket med kun. Bruk rabattkode Di nettbutikken.


Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Innebygget luftventil. Skriv ønsket farge samt alternativ i kommentarfeltet i handlekurven.


Les tester og omtaler før du kjøper. Lokket kan også brukes som skjærebrett. Måler 34x24x1cm. Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Flott brødboks i BPA-fri plast med bambus lokk. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Brabantia Fall Front.


Anstendig dekorasjon vil hjelpe til, følelser sin beboere for å være en lykkeligere person. Stue dekorere kan gjøres nesten alle medlemmer av familien og kan være tilpasset til design av den bestemte huset. Noen har brødboks , og legger enten brødet i boksen uten noen annen innpakning, eller lar det ligge i papir- eller plastpose i brødboksen. Leker med faktum, kjøkken er viktig del av bygg. Bodum - Best pris i Norge!


Brødboks fra Kitch’n for salg, rubrikkannonser Norge, Til salgs,. Vi var på varemesse i helgen og så på kommende nyheter! Noen som har tips til hvor jeg kan finne en brødboks som er passe stor og ser grei nok ut til å stå på benken? Wesco Grandy er en stor retro brødboks med god plass.


Brødboksen er laget av pulverlakkert stål for høy kvalitet. Se beste pris på Vipp Vipp2brødboks. Legnoart Crispy med skjærefjøl 35cm. Liten og nett brødboks med brødfjøl som lokk. Med kaffepressen satt det danske designfirmaet standarden for det som da var et helt nytt produkt.


Specs: Gul, Rø Hvit, Svart, Grå, Stål,. BISTRO Brødkassen har masser af plads til at opbevare store brød og har et to-funktions låg. Drej det miljøvenlige bambuslåg for at bruge det som.


We use cookies to personalise content, promotional offers and ads and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg