torsdag 9. februar 2017

Vekkerklokke med lys

Vekkerklokke med lys

Aldri forsov deg igjen med smart vekkerklokke fra NetOnNet. Kommer i flere farger, alle med stilig Led-lys som viser tidato og temperatur. Vanskelig å våkne på morgenen? Velg mellom klassiske vekkerklokker eller hvorfor ikke en Wake-Up Light fra Philips som vekker deg på den naturlige måten.


Vekkerklokke med lys

Jeg valgte å sette lyset opp på en hylle ett stykke bort fra senga, for å få lyset til å virke i hele rommet og ikke bare rett i trynet mitt. Og jeg bruker også mobilen som ekstraalarm, tar ingen sjanser. Lyset hjalp ikke noe mot trøtthetsfølelsen, men jeg trengte bare én runde med snooze før jeg fant ut at det var like greit å stå opp. Vekkerklokker – start morgenen med en god vekkerklokke.


En vekkerklokke er for de fleste en forutsetning for å våkne i tide og komme seg avgårde på skole eller jobb. En eller annen form for vekkerklokke trenger de fleste - enten en klassisk en på nattbordet eller alarmen på mobilen, de gjør begge jobben. Da vekkes man av lys i stedet for en bråkete vekkerklokke – men modellen har også en vanlig vekkerklokkefunksjon. Utover dette kan Lumie Zest også brukes som en vanlig lysterapilampe, og modellen er utstyrt med et kraftig lys som tilsvarer 10.


Lysintensiteten kan imidlertid justeres etter behov. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Denne prosessen stimulerer kroppen din slik at den våkner på en naturlig måte.


Når lyset har fylt rommet så vil naturlyden du har forhåndsvalgt fullføre oppvåkningsprosessen og gjøre deg klar for dagen som kommer. Gjør hver morgen til en enkel sak med noen av våre vekkerklokker! I utvalget finnes det lekre klokker, morsomme klokker, vibrerende klokker, helt vanlige klokker og heftige klokker med projektor som viser klokkeslettet i taket.


Vekkerklokke med lys

Jeg bruker Ikea trådfri, som er lyspærer med Wi-Fi som du kan stille inn til å skru seg på når du vil våkne. Du kan slå av lysene med en lysbryter som følger med eller med appen. Det fine med det systemet er at alt lyset i rommet kan slå seg på samtidig, istedenfor bare en lampe. Naturlig lys inntreffer soverommet og herlig fuglekvitter danser i ørene mine.


Hver morgen føles ut som jeg våkner av meg selv, og jeg får en fantastisk start på dagen! Designet er virkelig ikke til å klage på heller, der har de truffet spikeren på hode! Den er veldig lett å bruke og kommer med flere funksjoner enn jeg forventet. Finn laveste nettpris her. Med Philips WakeUp Lights våkner du gradvis av et lys som blir langsomt sterkere.


Lyset går fra varm oransje til klargul, inspirert av en vanlig soloppgang! Denne modellen har også tre naturinspirerte vekkingslyder som avslutter vekkingen når rommet har blitt fylt av lys. Wake-up oppvåkningslys får deg til å våkne til et gradvis sterkere lys og til lyden av fuglekvitter eller naturlyder. Wake-up Light fungerer også som koselys som skifter farge. Digital vekkerklokke med slumrefunksjon.


Skjermen er bakgrunnsbelyst og viser matnyttig informasjon som klokkeslett, dato, innstilt alarm og temperatur. Klokken drives med tre AAA-batterier (selges separat). Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Vekkerklokke med lys

Power er varemagasinet med det siste innenfor moderne teknologi. Våre vekkerklokker og klokker som kan henges på veggen kommer fra kjente merkeprodusenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg