mandag 6. februar 2017

Benkeplate laminat

Benkeplate laminat

Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne. Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner, MDF eller annet ønsket kjerne. Standard tykkelse er 29mm, men vi kan også levere andre tykkelser som 19mm og 38mm. Vi fører laminater fra Fibo-Trespo, Formica, Duropal. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design.


Benkeplate laminat

Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil.


Les om vilkårene i garantiheftet. Laminat er et stadig mer populært materiale. Det er også blitt mye solidere. Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp.


Benkeplate i laminat. Det er samtidig enkelt å rengjøre med en klut, samtidig som det er vannfast og fettavisende. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader. Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent. Vi har også mange svanemerkede benkeplater.


Alle våre laminater kan leveres som veggpanel. Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å sprenge budsjettet eller bruke all fritid på oppussing. Platene spesialtilpasses. Dessuten er en benkeplate i laminat lett å vedlikeholde og veldig slitesterkt. Se det store utvalget av benkeplater i laminat til gjør-det-selv kjøkkenet.


Benkeplate laminat

Du kan derfor med fordel velge en benkeplate som er avvisende mot fettete fingre, enkel å rengjøre og som krever minimalt vedlikehold. Et godt råd er å velge en benkeplate med struktur i overflaten, da dette gjør fingeravtrykk og eventuelle riper mindre synlige. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Vi anvender høytrykkslaminat i mm tykkelse som limes på sponkjerne.


Høytrykkslaminaten er fremstilt av flere lag papir behandlet med lim, som blir presset sammen under høyt trykk. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel.


Slik maler du laminatbenkeplaten din. Sørli forklarer at både benkeplater i laminat og tre kan males i alle regnbuens farger, du må bare gjøre riktig arbeid først. Det er både raskere og billigere å male en benkeplaten i laminat enn det er å kjøpe en ny, forklarer Sørli. En ulempe med laminat er imidlertid at det kan være vanskelig å fikse skader som oppstår. Fordelen med laminat er at det er lett å rengjøre, men får du en skade er det vanskelig å fikse denne, sier Fredrik Tønnesen som er kategoriansvarlig i Elkjøp.


Velger du benkeplate i laminat trenger du ikke tenke mye på vedlikeholdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg