torsdag 2. februar 2017

Test av terrassebeis

Test av terrassebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Velkommen til Kensaq. Finn test av terrassebeis i dag! Det kan synes som om produsentene har lagt seg i selen, og med terrassebeiser i årets test er det gledelig å fastslå at de stort sett holder mål.


Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Hyttemagasinets test startet i fjor sommer. Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Test av terrassebeis

I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren.


Les tester og omtaler før du kjøper. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.


Test av terrassebeis

En terrasserens er i utgangspunktet til for å dyprense en terrasse. Etter flere års bruk og lag med terrassebeis eller olje, vil denne løse opp og fjerne det meste av gammel behandling, sier Trude Iren Bergheim, daglig leder i Maleriet fargehandel i Hønefoss. Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket. Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer.


Beisen må være tørr før den utsettes for fukt. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder! Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg