onsdag 1. februar 2017

Dekor butikk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Gjør ditt hjem enda finere i dag. Bestilling av varer fra katalogene kan du sende på mail eller benytt bestillingsskjema som du finner på katalogsiden. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant et bredt sortiment fra klokker og dekorfigurer, til lysbrett og silkeblomster.


Noe dekor du vil vi skal ta inn? Jeg godtar at dere sender meg nyhetsbrev, og er inneforstått med vilkårene for bruk av personlig informasjon. Denne lekre orkidén lyser flott opp hvor en du måtte plassere den. Kommer i en grå potte hvor jorden er dekken med mose.


Dekor butikk

Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell. Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom. Handle trygt på jotex.


Nettbutikk med gaver og interiør. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Profilering av Jacobs merkevare og produkter i butikk. Foliering av shippingcontainere. Sjokkselger for Tenderflame.


Dekor butikk

Retur av mobiltelefoner for Telenor. Butikkommunikasjon for Meny. Taktil merking på Røverstaden. Nydelig som dekor på lysfat og til dekorering av festbord og kakebord.


Stjerneformet folieballong hvit. Akrylplater med print gjør seg flott montert på vegg med avstands-stykker, frostet glass med firmalogo, utfreste bokstaver med avstandsstykker, helfoliert vindu med bilder eller rett og slett en enkel banner med et flott motiv på! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Dekor butikk

For mer varig dekor , kapsle den inn i gele, akryl eller klar neglelakk. Vårt utvalg er fremdeles lite, men vi kommer til å ha rikelig med muligheter. Noe som kan gjøre ditt hjem mer unikt.


Så vi kan faktisk skreddersy litt dekor også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg