tirsdag 14. februar 2017

Terrasseolje

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter.


Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett!

Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til. Vent så til terrassen er tørr igjen - først da kan du begynne å beise eller olje terrassen. Vær helt sikker på at den er tørr før du starter, hvis ikke kan du ende opp med et mindre pent resultat. Gir en effektiv, vannavvisende overflatebeskyttelse på både trykkimpregnert og ubehandlet tre!


Vannbasert treolje som inneholder spesialbehandlet linolje og anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs. UV-beskyttende, fargeløs og vannbasert. Det er et helt fantastisk produkt!


Og på hjemmesidene får du kjempebra informasjon om hvordan du skal gjøre det :) Lykke til!

En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen.


JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Du kan få treolje i mange forskjellige farger, så treverket kan matche stilen i. Laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke pigmenter og soppmiddel.


Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens for å oppnå god inntrengning og dybdeimpregnering. Stabil Brygge- og terrasseolje er en suveren treimpregneringsolje som er tilsatt farveløs tretjære. Hindrer soppdannelse, som gjør den ideell for terrassegulv, gjerdestolper, trebåter, brygger og annet treverk som er utsatt for fuktighet. Kan brekkes i blandemaskin.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk.


Bør påføres 1-ganger per sesong. Den fås i blank, grønn og gylden kvalitet Jotun treolje motvirker gråning og oppsprekking.

Når terrassen hadde tørket i tre dager satte hun i gang med oljing av terrassen. Terrasseolje med egen farge. I og med at hun ikke var fornøyd med utvalget i fargekartet lagde Heidi sin egen farge som er basert på produkter fra Nordsjö og ga den navnet Kråke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg