onsdag 1. februar 2017

Rosendahl tallerken

Rosendahl tallerken

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gratis frakt og levering innen dager!


Rosendahl tallerken

Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Legg til favorittmerke. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Kjøpt løst 83- 41-Utsolgt i nettbutikk. Kitch’n Aker Brygge stk Kitch’n Alta. Serien har et enkelt.


Rosendahl tallerken

Bruk den mellomstore tallerkenen som både middagstallerken og som et lite fat til servering. Den enkle og funksjonelle designen setter maten i fokus, danner en god base på kjøkkenet hele livet, og er lett å kombinere med andre sett. Grand Cru-serien består av i alt 1deler som alle fås her. Hvis du er på utkikk etter en stor tallerken som kombinerer det beste fra to verdener, så er denne tallerkenen et godt valg. Denne tallerkenen er produsert i steintøy og har en vakker blålig nyanse.


Samtidig er serviset så diskret at det blander seg naturlig med de andre tingene på bordet. Klubbpris Nettsortiment. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår. En elegant tallerken er utgangspunktet for hele borddekkingen. Finn laveste nettpris her.


Rosendahl tallerken

Individiuelle Beratung und Angebote! Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Tallerkenen er 25cm i diameter og er 6cm høy. Vanlig pris: kr 1100. Special Price kr 1015.


Men det kan være vanskelig å unngå å legge merke til de karakteristiske sporene som er gjennomgående for hele serien som en rekke elegante fingeravtrykk. Det enkle uttrykket gir maten plass for den oppmerksom den fortjener. ROSENDAHL TALLERKEN 27CM 4PK GRAND CRU I GAVEESKE. Det kombinerer vi med et enkelt og stilrent design, der enten giver dit middagsbord et moderne og nordisk look eller skaber en enkel base for den ma du serverer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Bli den første som omtaler. Vakker som middagstallerken men paser også som undertallerken eller som et mindre serveringsfat. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.


Det er også ulike skåler og fat i denne serien. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg