fredag 3. februar 2017

Nordisk spisestue

Nordisk spisestue

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Op zoek naar Nordisk Outdoor producten? Bezoek onze shop en bestel direct.


På Nordisk Spisehus i hjertet af Aarhus C giver vi dig en unik restaurantoplevelse med gourmetoplevelser fra hele verden. Samle familie og venner med en spisegruppe i vakkert design. Sett med bade runde og firkantede bord.


Spisebord – Bord – SPISESTUE Nordisk , rundt spisebord i sortbeiset, heltre eik. Bordet har et tidløst design som er lett og kombinere med andre møbler. Logan er et allsidig spisebord i et lett og elegant design i eik med finértopp. De fine, slanke bena med avrundet fot og kant på bordplaten gjør at Logan passer perfekt til et travelt kjøkken eller spisestue. Designet av Bertil Stam.


Nordisk spisestue

Den nordiske stilen kan for noen oppleves som litt kjølig og upersonlig, men vi i Bohus ser at det nå beveger seg mot en lunere nordisk stil med varmere fargetoner. Vi her på Verket Interiør har MANGE modeller i utstillingen og mange leverandører. Slik at du ender opp med en spisestue som er helt perfekt og akkurat den stilen DU liker. Hos Møbelringen finner du alt til spisestuen. Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her!


IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue. Enten du trenger langbord til spisestue , et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Finn riktig belysning for spisebord og spisestue med lamper og pendler fra lampemesteren. Vi har alltid et stort utvalg online. Stemningsfull spisestue.


Elin kaller spisestuen et av husets viktigste rom. Den brukes ofte til både hverdag og fest. Det jeg liker best i dette rommet er stemningen, jeg liker kontrasten kobber, svart og tre, sier Elin. Også i dette rommet har hun malt en vegg med kalkmaling.


Skiltet er et gammelt bruktfunn. Leter du etter billige Vegglamper på nett? Vi elsker de myke linjene og det lyse treet på Century spisebord og Jerry spisestol! Stue - spisestue - nordisk stil.


Nordisk spisestue

Jeg liker godt den lyse og luftige stilen, nordisk stil. Blanding av ulike materialer og stoffer som ull, skinn og natur. Besøg Nordisk Spisehus en aften og lad os forkæle dine smagsløg med en gastronomisk oplevelse, mens du læner dig tilbage i de bløde designmøbler. Ved å male enkle tremøbler i hvitt, blått og grønt, får spiseplassen en skandinavisk, glad utstråling. Stilen er rimelig, upretensiøs og hyggelig.


Bordplaten består av gamle gulvplanker, mens understellet er snekret av beboerne. Merk hvordan den ene bakerste stolen er malt i to farger: hvit og grønt. Pene spisebord til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert et spisebord for deg.


Nordisk spisestue

Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg