tirsdag 14. februar 2017

Beislakk

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett. Gir en slitesterk overflate og en god beskyttelse mot fargede og varme væsker. Passer like gjerne på trehvite som beisede overflater med Ekte Beis eller Lakkbeis.


Passer til ubehandlede flater og flater beiset med Herdins Lakkbeis Aqua. Finnes i halvmatt og blank. Brukes til beising og lakkering i ett.


Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. HERDINS BEISLAKK BLANK 500ML Vannbasert klarlakk for beiset eller trerent underlag.


Hurtigtørkende og luktsvak. Den tørker fort og lukter lite, samt enkel å bruke. Har god heft på både nytt og tidligere behandlet tre. En pakke rekker til ca m2. Slitesterk spesiallakk for beisede og ubehandlede overflater av tre.


Lakken gir god beskyttelse. Ett lite tips før du hiver deg til med Drivved. Ta ett prøvestrøk på samme type panel som du har på hytta for å se hvordan det blir. Vi skulle ha det, men er. Det er i høyeste grad seriøst da det å beholde i dagens utførelse ikke er særlig aktuelt.


Beislakk

I utgangspunktet var det kun blank lakk eller folie som var tenkt men vet fra andre treprosjekt (dvs oppussing i hus) at beislakk også fungerer på lakkerte flater så derfor jeg begynte å leke med den tanken for å få litt mer liv i finishen. Inspirasjon, tips og gode råd for alle som skal pusse opp og vedlikeholde utendørs, enten det er å male huset, beise terrassen eller vaske hagemøblene. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Egenskaper Herdins klarlakk gir en meget slitesterk og motstandskraftig overflate.


Innhold Lavaromatisk lakknafta. Beislakk Spesial-lakk for beisede overflater. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot Identifiserte bruksområder Lakk og maling 1. Kona fikk jobben med å beise hyllen og ble beiset med beislakk fra Herdins i fargen grafitti svart. Denne dekker utrolig godt og gir et flott resultat. Den høye transparensen gjør at Ekte beis virkelig framhever underlagets årringer og struktur.


Beislakk

Den gir også den dybden i fargen som mange forbinder med beiset tre. Bruk Hardvoksolje på overflater som skal tåle mye slitasje, f. Beisen skal etterlakkes med Herdins beislakk. Jeg tenke å lage en bokhylle til helgen.


Jeg vet det er 1ganger dyrere enn å kjøpe en på IKEA, men jeg gjør det mest fordi jeg savner å lage ting selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg