tirsdag 7. februar 2017

Bodum brødboks rød

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Bodum - Best pris i Norge! Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Brug brødkassen til rugbrø kager og andet. Låget kan bruges som skærebræt. Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Med kaffepressen satt det danske designfirmaet standarden for det som da var et helt nytt produkt. Den runde formen gjør at brødboksen har et noe mindre volum sammenlignet med Wesco Grandy. Velg mellom rød , oransje, rosa, lilla, hvit og svart. Wesco Breadboy brødboks er tilgjengelig i flere ulike farger.


Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Hold dit brød friskt i en brødkasse og server det flot i en brødkurv. Så undgår du krøllede poser og krummer overalt.


Find din nye brødkasse og brødkurv her. Oppbevar brødet i denne vakre brødboksen og bruk lokket som skjærebrett. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Brødboks Breadboy er en retroklassiker! Holder brød og kaker ferske.


Produktet har tyngde og høy. Trykk på Esc knappen og vinduet vil lukkes. Søk etter brødboks på Kelkoo. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Gul, Rød , Hvit, Svart, Grå, Stål,.


Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter brødbokser eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Flott brødboks i BPA-fri plast med bambus lokk. Lokket kan benyttes som skjærebrett.


Virksomheden, der stadig er 1 familieejet, har i dag hovedsæde i Triengen, Schweiz, mens det skandinaviske hovedsæde er beliggende i Humlebæk. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg