fredag 24. februar 2017

Fliser kjøkken inspirasjon

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Velkommen til Kensaq.

Finn fliser kjøkken inspirasjon i dag! Her får du inspirasjon til fliser , baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg.


Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser,gulvfliser, baderomsfliser og industrifliser i fra de mest fremtredende Italienske leverandører.


Kjøkken inspirasjon Da vi flyttet fra St. Hanshaugen til Ullern lagde vi et helt nytt kjøkken. Det gamle kjøkkenet lå i husets underetage men vi ville integrere kjøkkenet i et stort allrom med stue og spisestue i 1.

Trenger du inspirasjon når du skal pusse opp hjemme? På denne siden kan du få noen flotte ideer til hvordan du kan skape drømmebadet og drømmekjøkkenet. Se bilder og inspirasjon av flislagte kjøkken her. Før du begynner å smøre lim, må du finne ut hvordan flisraden ”går ut” i endene.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Inspirasjon til ditt drømmehjem finner du her! Vær oppdatert på det siste innen baderom, interiør, farger, trender, DIY og produkter! Vakre fliser til kjøkkenet.


Ute har høsten kommet med storm og kaldere vær enn vanlig. Da er det på høy tid å innse at vi koser oss flere timer inne og at tiden i sommervarmen for i år er bak oss. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ.


I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene.

Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser ? Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken. RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt( Foto: Nordsjö Ohre Gold). Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner. Denne sort-hvite basen danner et perfekt grunnlag for å style mer personlig, med for eksempel fargerike stoler og tepper.


BO BEDRE: Slik lar du kjøkkenet vise hvem du er! Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Norby forklarer at det ikke finnes grenser hvorvidt gjelder fliser over kjøkkenbenken, og at du kan lage din helt særegne, individuelle stil på kjøkkenet.


Ulempen med fliser , ifølge kategorigruppesjef i Maxbo, Maybritt Askvik, er at de kan suge til seg fett. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg