onsdag 8. februar 2017

Kulør fargevelger

Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil. Sitter du allerede med en tablet, prøv å snu den vannrett.


Kulør fargevelger

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Alt om farge og interiør. Maling er noe de fleste har et forhold til, og maling er med på å sette preg på huset og hytta.


Flügger fargevelger lar deg velge mellom et hav av farger, slik at du garantert finner noe som faller i smak. Finner du ikke fargen du ønsker her, finner du den ikke noe sted. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. En dør i en kontrastfarge som f. De anbefalte meg å søke inspirasjon, blant annet på ifi. Jotuns fargevelger og ved å søke rås hos hos fargekonsulent Tove Steinbo.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Prøv vår interaktive fargevelger. Se det nye fargekartet fra Jotun, Rhythm of life.


Raskt og enkelt kan du skape din egen fargepalett for å male hjemme. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY-maling til en verdi av 5kr. Du bør alltid prøvemale fargen du ønsker. Fargevalg er ikke lett.


Velg forskjellige farger og prøv, da får du gratis frakt på neste kjøp. Du har også tilgang til en HDR- fargevelger (High Dynamic Range) der du kan velge farger til bruk i HDR-bilder. Denne fargen har prosent kulør. De resterende prosentene (1– = 45) er hvite.


Med andre ord er dette en farge med mye sort i seg, og er dermed en nokså mørk og dunkel farge. Den har kun prosent kulør , og vil derfor virke litt grålig heller enn fargesterk. En varm og sterk rød kulør holder på lyset, og reflekterer det lite. Det gjør at huset ser mindre ut, altså forminsker det, forklarer han. Fasadefargen kan hjelpe til med å fremheve og forstørre, eller kamuflere og forminske huset.


Finn din favoritt farge. Du kan til og med hente opp egne bilder. Vis dine valgte farger i inspirerende omgivelser.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg