tirsdag 21. februar 2017

Grått lammeskinn baby

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser! Rent og kjent liggeunderlag i merinoull. Se vår nettbutikk her!


Se utvalget av våre tepper i ulike størrelser, former og farger her! Fantastisk deilige lammeskinn! Longwool lammeskinn er et rent naturprodukt fra New Zealand med utallige bruksmåter. Våre kvalitetsskinn er mulesingfrie og kommer fra bønder som ivaretar dyrenes velferd. I slike tilfeller, kan man kjøpe en god sittepute til vognen, eller et lekkert lammeskinn.


Baby sko i lammeskinn – det naturlige valg til små føtter. Gir foten frihet og naturlig bevegelse, så barnet har mulighet til å bruke alle muskler. Eksklusivt, lysegrått Babycare lammeskinn fra Skinnwille - det mest skånsomme for både babyen og deg! Dette er et helt naturlig, langhåret og utrolig mykt lammeskinn fra Australia som oppfyller de strenge Woolmark-kravene og spesifikasjonene. Lammeskinn kjøler når det er varmt og varmer når det er kaldt.


Alle lammeskinn fra Segr kommer fra New Zealand og er supermyke og veldig behagelige for barn. Perfekt å bruke i sengen, i vognen, som sitteunderlag på tur eller på gulvet inne. Segr lammeskinn er ÖKO-Tex-sertifisert (testet og godkjent) og Woolmark sertifisert.


Da vi kjøpte vogna før jul lå det et grått skinn i den i butikken. Tenkte ikke noe mer på det der og da. Nå derfimot har jeg funnet ut at jeg vil ha grått skinn, men finner det selvsagt ingen plasser - bare gult. Blæ typiak, og når man har bestemt seg for noe. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet.


Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Kan maskinvaskes på graders ullprogram.


Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. Hos Kid har vi et stort utvalg av saueskinn og lammeskinn til lave priser. På IKEA finner du rimelige og flotte saueskinn og kuskinn.


Saueskinnene våre passer inn på hytta såvel som i godstolen hjemme. Se alle saueskinn og kuskinn på. Vognposer for baby og små barn.


Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Mode, Spielzeug und vieles mehr. Babyartikel: Gefunden auf OTTO. Regulerer temperaturen i kroppen på en naturlig sett så barnet ditt holder seg varm under kalde dager.


Hull i ryggen for perfekt passform. Deilig og mykt lammeskinn fra New Zealand som skaper hygge og komfort for deg og dine møbler. Norrgavels økologiske lammeskinn kommer fra saueoppdrettere rundt omkring i Sverige.


Vegetabilsk garving innebærer blant annet at skinnet ikke er tilført gifter f. La babyen sove trygt på lammeskinn for baby. Våre soveskinn passer i vogn og i vuggen. Bestill lammeskinn og vognposer uten skadelige stoffer her!


Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det. Vottene er laget av 1 lammeskinn med myk, ekte lammeskinnspels inni. De er veldig varme og behagelige å. Overopphetet av lammeskinn til baby.


Kristin Sofie Waldum, leder for Landsgruppen av helsesøstre, mener lammeskinn kan være et godt alternativ til andre underlag, men hun oppfordrer alle foreldre til å følge nøye med på barnets temperatur, for eksempel ved å kjenne om barnet er svett i nakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg