fredag 24. februar 2017

Sittesekk barn

Sittesekk barn

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Vi har The Original, The Original Stonewashe Buggle-Up, Headdemock, Junior sekkene, Doggielounge, og alle de andre. Vi sender fra vårt lager i Norge. Se vårt utvalg av dekorvarer som blomsterpotter, pled pynteputer, gulvtepper og mye mer. Synk ned i en myk og komfortabel saccosekk etter jobb eller skole og vi lover deg at du kommer til å slite med å reise deg igjen.


Få ting er så deilig som å sette seg ned i en myk sittesekk. Innred barnerommet med en morsom saccosekk hvor du kan lese eventyr før leggetid. Puffen har avtakbart trekk som kan vaskes på grader. Bærehåndtak øverst gjør det enkelt å flytte sekkestolen. Separat innersekk fylt med myke kuler.


Sittesekk barn

Frest skum, ikke isoporkuler. Vask- og avtagbart trekk. Ettersom fyllingen i en sittesekk formes etter kroppens form så gir den en veldig skjønn komfort, uansett om du vil sitte eller ligge i den.


En sittesekk eller sakkosekk passer alle aldre, barn som voksen også eldre personer som ønsker avlastning til for eksempel ryggen. Naturfarget sittesekk i lin Herlig sekkestol eller sittepuff, kjært barn har mange navn, i ytterstoff av 1 stenvasket lin i en vakker blå nyanse. Her er det koselig for både store og små å krype ned og la det bevegelige fyllet forme seg etter kroppen. Finn tilbud på produkter fra Fatboy, NG. Stort utvalg og lave priser.


Sittesekk barn

Brett den sammen til en lenestol eller brett den ut til en lav hvilestol. Sittesekk Pære stor størrelse Oransje Finnes i flere farger. Passer like bra innendørs som utendørs.


Trekket er enkelt å holde rent og friskt, siden du kan ta det av og vaske det i maskin. Perfekt som ekstra sittemøbel i stua, kosekroken eller foran TV-en. Et barnerom skal være både et soverom og et lekerom. La deg inpirere av våre smarte og solide møbler til barnerommet, i flere farger og varianter her! Toch voor de meeste mensen de bijzondere kalligrafie prenten te versieren de muren.


Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Vi har alt du trenger til å innrede et koselig, fint og personlig barnerom! Her finner du mye spennende tilbehør å velge mellom, som skaper en unik stil på barnerommet.


Hva med en komfortabel og praktisk sittesekk ? Herlige sittesekker for barn i flotte farger. Fylt med EPS-kuler og skumbiter (Ergo-fill). Rengjøres med fuktig klut. Anbefales til barn over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg