onsdag 8. februar 2017

Gipsplater 6mm

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss! Skal pusse opp et stort oppholdsrom som i dag er kledt med malte sponplater. Kapping av gipsplater gjøres enklest ved hjelp av en stållinjal og en skarp kniv.


Sørg for å skjære gjennom hele papplaget slik at gipskjernen ikke skades.

Deretter banker du skiven lett mot en bordkant og avslutter ved å skjære gjennom kartongen på baksiden. Puss til kanten med sandpapir eller gipsrasp ved behov. Glassfiberarmert mm.


Ideell for oppretting av gamle panelte vegger og himlinger som underlag for maling og tapet. Rehabgips bygger litt ut ( 6mm , opplagt), så du må sjekke at det vil fortsatt være nok klaring mellom radiatorne o. Hvis det er vanlige gipsplater som er skrudd i trestendere (med tapet oppå), så er en mulighet å rive ut gipsplatene og sette inn nye vanlige gipsplater. Hva er underlaget, egentlig?

Har du tenkt å lagre platene over tid skal du passe på at de ligger flatt og fuktfritt. En mm tynn spesialgipsplate fra Norgips for innvendig rehabilitering og utjevning av vegger. Standardgipsplate har gode universelle brann- og lydegenskaper, lettvektsgipsplater bidrar til lettere montering og granngipsplater er egnet til brannklassifiserte konstruksjoner. Med Robust bygger du høyere og stivere vegger, tynne gipsplater egner seg til rehabilitering eller bøyde former.


Bygningsplate bestående av en gipskjerne, beskyttet på for- og bakside og langsider av kartong som er fast forbundet med platens kjerne, og overlappet og limt mot. Norgips Rehab er for innvendig reabilitering av vegger og himlinger. Finn de beste prisene på nettet. Vår kategorisjef for tyngre bygg, Torbjørn Rønningen, var klokkeklar da vi spurte ham om gipsplater er et godt valg når det skal pusses opp – fordelene er så mange at det er vanskelig å argumentere mot å bruke dem! Panel Dekorplate, rehabvegg mm Perfekt for oppussing!


Dette produkter er på klubbtilbud. Platene i MDF er kun mm tykke. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.


For forbruker og proff. Informasjon om bruk, modifikasjon og aksept er beskrevet i personvernreglene.

Slik setter du opp gipsplater - video fra Coop Bygg ALTTILBOLIG_motorogfritid. Unsubscribe from ALTTILBOLIG_motorogfritid? Spesielt beregnet til rehabiliteringoppdrag. Kan bøyes i meget små radier og derfor også velegnet til buer.


Forsenkede langsider og rette kortkante. Det finnes jo mer støysvake gulv enn parkett - gulvbelegg, teppe, kork(-parkett),. Og silikon vil jeg helst bare brukt på bad og litt på kjøkkenet. Gips er et naturprodukt og det tilsettes ikke limstoffer i produksjonen av platene.


Gipsplater leveres i tykkelser fr 6mm til mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg