fredag 24. februar 2017

Speil 200 cm

Speil 200 cm

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil.


Rask og enkel handel hos Ellos! Beste Priser På Speil. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen.


Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov. Om speil og speilskap fra INR. Ta deg god tid når du utforsker våre speil og speilskap.


Speil 200 cm

Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys, dybde og romfølelse til badet ditt. Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.


Vårt utvalg av speil er kanskje ikke magisk, men de kan definitivt legge til litt glitter,. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Skyve garderobe for soverommet eller garderoben. Dens fronter - helt dekket med et speil , vil optisk forstørre soverommet ditt. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Speil 200 cm

Se vårt enorme utvalg nå! Mange forskjellige speil til god pris. Sammenlign pris med oss. Vegger, gulv, lister, rammer og speil kan med fordel gå i nøytrale toner så du enkelt kan forandre stilen med andre innredningskomponenter. Speil i svart eller hvitt blir også skikkelig fine med spennende svarthvite mønster.


Pent brukt på showroom Gull - Kan bestilles 3-mnd. Speil på bilde er solgt til en meget fornøyd kunde) Stort og nydelig, spesial designet av Carl Royal. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Speil 200 cm

Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Speilvegg for montering på glatte og jevne flater. Vi har mange flotte løsninger i vårt sortiment og ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer. Speilet vil gjøre at baderommet virker større, samtidig som det estetisk ser eksklusivt ut. Trenger du tips til hvilket speil med lys du skal velge?


Kjøp raskt og enkelt på Ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg