torsdag 16. februar 2017

Hvordan innrede soverom

Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv! Vi har her samlet noen tips til hvordan du praktisk kan innrede soverommet ditt.


Hvordan innrede et lite soverom på en praktisk måte. Om du har et lite soverom passer det best med en minimalistisk stil som i stor grad handler om å utnytte den plassen man har. Plassen under sengen er for eksempel perfekt til oppbevaring av esker, gjerne med hjul.

Soverommet er kanskje det rommet vi sammenlagt tilbringer aller mest tid i av alle husets rom. Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen. Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.


En ung familie trenger hjelp til å innrede soverommet , som også brukes som kontor, barnerom og garderobe. Her får de tips til å skape både ro og orden! Innrede Soverom - lite soverom er en bris.


Selly Home møbler tilgjengelig.

Hvis du er på jakt etter profesjonelt rå ta kontakt med oss i chatten og finn den perfekte løsningen for ditt hjem med smarte l øsninger for små soverom levert av våre interiørkonsulenter. I leiligheten vi nå bur i har vi to soverom som er 2xmeter, dvs. Så har vi kjøpt ei seng til og mekka saman ei sjølvkomponert køyseng (som dermed er ekstra liten i forhold til andre køysenger).


Dessuten kan soverommet være et privat rom for kvinnen hvis hun ønsker å trekke seg tilbake og være for seg selv. For å unngå rot på soverommet er det viktig å velge gode og smarte løsninger, som for eksempel PAX garderobeløsning. Under sengen og oppå skapet kan også være gode plasser for oppbevaring. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Se hvordan vi forvandlet det landlige kjøkkenet til en kjøkkendrøm i nordisk stil.


Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak. Vegglampen over sengen er fra Ellos Home, putene fra Day, Tine K Home og Society og plakaten fra Kristina Krogh. Husk også at det åpne vinduet åpner minst minutter før sengetid for å ventilere rommet. Lurer du på hvordan du skal innrede soverommet , barnerommet eller gjesterommet? Er du lei av dårlig plass, rot og uorden?


Irriterer du deg over den lille biten av veggen som du ikke får brukt til noe eller er det skråtaket som skaper begrensninger for plassering av sengen eller garderobeskapet? Inspirasjon til hvordan dekorere ditt soverom. Pynt for mer personlighet!


Selv om vi ikke anbefaler å fylle soverommet med støvsamlere, blir det en helt annen stemning med en liten skulptur på nattbordet, en innrammet plakat på veggen eller noen grønne planter i vinduskarmen.

Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves. Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue. Blått er fargen i vår hverdag, som finnes på himmelen over oss, på klærne vi bærer og fargen vi vil male på veggene våre. Den blå paletten oppleves ofte som beroligende, og er derfor utmerket å male soverommet med.


Nå som jeg er inne på soverrom viser jeg likegodt litt soverromsinspirasjon. Jobb i høyden, og utnytt hele vegger maksimalt når du for eksempel møblerer et kjøkken eller et soverom med skap. Finner du ikke rett størrelse, så prøv å se om en bade- eller soverommodul kan passe.


Overflatene er jo like, så du kan fint løse utfordringer på denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg