torsdag 16. februar 2017

Lillelam pledd tynn basic

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Lillelam pledd tynn basic

Levering på 3-arbeidsdager. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Pleddet kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Her finner du våre basic produkter som er en fast del av vår produktfamilie. Disse produktene kommer tilbake hver sesong,. Tepper og pledd i ull til baby i 1 merinoull av fineste kvalitet.


Lillelam pledd tynn basic

Den perfekte gaven til nybakte foreldre eller som dåpsgave. LILLELAM Sparkedress Tynn Basic - Hvit-59kr. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Lillelam - Luenyfødtlue i tynn ull basic jente Rosa.


Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. BASIC PLEDD TYNN ROSA. Deilig og mykt pledd i deilig tynn merinoull. Velkommen til Babyshop.


Ettersom ullen er av høyeste kvalitet, vil ikke produktene klø eller irritere huden. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km. Dette er ullklær i godd kvalitet, som kan brukes lenge og gå i arv. Kjøp Lille Lam hos Babyshop.


Supermykt og kløfritt ullteppe til guttebaby i 1 merinoull av beste kvalitet. Mer info Kun igjen! Barneklær til gutt fra Lillelam. Legg til i ønskeliste. Stort, deilig og mykt pledd som er utrolig anvendelig.


Lillelam pledd tynn basic

Teppet kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Kan maskinvaskes på 40° C ullvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg