tirsdag 28. februar 2017

Fargerike butikker

Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Hos oss finner du en stor gulvavdeling med parkett, laminat, tepper og belegg. Beste tilbud i uken på Tiendeo.


Planlegg og spar penger!

For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen. Inspirerende butikker med kunnskapsrike medarbeidere skaper Norges råeste handleopplevelse og bransjens mest fornøyde kunder. Dette betyr at dersom du besøker en av deres butikker , skal du være trygg på at du både får rett produkt til å gjøre jobben raskest mulig, og også trygg på at du får en god og personlig fargepalett til hjemmet ditt som gjør livet ditt bittelitt bedre enn det var før.


Mange av våre butikker har egne, dyktige håndverkere. De fleste øvrige butikker formidler håndverkstjenester. Du har hjemmet - vi har rådene Våre interiøreksperter har bred erfaring med å lage gode, helhetlige løsninger. Du kan møte konsulentene i butikken eller hjemme hos deg. Hos oss får du anerkjente merkevarer av høy kvalitet, til utvendig og innvendig fornyelse av hjemmet ditt.


Den siste natten før åpning kverner hodet fælt.

Gulv, tapet, maling, tekstiler og interiørvarer. Det er jo mye å holde styr på. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår.


Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av. Her får du en liten smakebit på hva du kan forvente deg av utvalg i våre butikker. Har vi ikke tapetet du ønsker deg i butikken, bestiller vi det gjerne for deg. Besøk butikken og få hjelp av eksperter innen gulv, farge og interiør.


Farkerike på Alexander Kiellands plass tilbyr også hjemmebesøk av interiørkonsulent. I det fargerike lokalet selger de interiør- og eksteriørmaling med alt av utstyr du trenger for å kunne gjøre en god og rask jobb. I tillegg til produktene tilbyr de en rekke tjenester.


Du kan blant annet leie både tepperenser og slipemaskiner til gulv. Husnes Storsenter er med sine 23. Senterområdet består av bygningar omkring Torgplassen, som er ein. En av de kritiske faktorene er de fysiske møtene, skriver selskapet. Fargerike Corona består av tre butikker.


Et av grepene selskapet er i ferd med å implementere nå er ekstra frakt-alternativer, ved hjelp av lokal utkjøring av hver enkelt butikk. Logg deg inn Registrer deg. Vi har fokus på personlig service og ønsker å være ditt førstevalg.

Malorama er Norges ledende handelshus for produkter til overflatebehandling. Vi er størst innenfor maling, gulv og tapet, og vi leverer alt av utstyr og tilbehør. Høyt og Lavt Barnemote.


De to kjedene har åpnet sine butikker under samme tak. På gaten er det også reservert to parkeringsplasser som håndverkskunder kan benytte. Våre interiørkonsulenter lytter til dine ønsker og behov, og kombinerer dette med kunnskapen de har om interiør og valg av romutforming.


Folk velger igjen farger i hjemmene sine. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg